Josif Pančić

Пројекат "Team building"

Идући у сусрет увођењу пројектне наставе, учитељица Гордана Симовић је са својим првацима током ове школске године покренула пројекат "Team building" или "Игре здруживања". Ради се о игровним активностима које подстичу сарадњу међу ученицима и развијају осећај заједништва.

Опширније: Пројекат "Team building"

Акција „Наша недељна порука“

Драги наши ученици, од 12.октобра 2016.године започели смо нову акцију у школи. Акција носи назив „Наша недељна порука“. Месец октобар је одабран као месец у коме се обележавају Дани деце и Дечија недеља. Сваке недеље ће од бројних одељенских заједница-ваших одељења бити одабрано једно које ће заједно написати поруку за ту недељу. Порука ће бити окачена на зиду главног хола школе као и на сајту школе.

Хајде да се заједно лепим порукама пуних позитивних мисли и емоција бранимо против лоших ствари које нас свакодневно окружују.

Опширније: Акција „Наша недељна порука“

Интегративна настава и у нашој школи

ТЕМАТСКО ПЛАНИРАЊЕ У НАСТАВИ

Разредно веће 2. разреда ОШ „Јосиф Панчић“ већ неколико година  уназад спроводи тематско планирање у настави. На тај начин се постиже веће међупредметно повезивање наставних садржаја, развија креативност ученика и примењују  знања у новим ситуацијама.

Опширније: Интегративна настава и у нашој школи

Хуманитарна акција

Ученички парламент наше школе вас позива да подржите акцију коју смо покренули ове недеље, у жељи да улепшамо почетак пролећа и себи и некој другој деци.

Опширније: Хуманитарна акција

Међународни Дан среће

У понедељак, 20. марта – поводом Дана среће и првог дана пролећа Ученички парламент је покренуо нове акције у нашој школи.

Опширније: Међународни Дан среће

Дан ружичастих мајица

Међународни Дан борбе против вршњачког насиља (Pink Shirt Day) обележен је у нашој школи и ове године.

Опширније: Дан ружичастих мајица

Дан ружичастих мајица 2016

У среду 24.фебруара у нашој школи обележен је Дан ружичастих мајица, међународни Дан борбе против вршњачког насиља. Носили смо боје руже, свако је био део великог и радосног букета, пружајући тако подршку другарству, разумевању, прихватању различитости и ненасиљу.

Опширније: Дан ружичастих мајица 2016

Ви сте овде: Почетна Настава Пројекти и акције